Kifli007 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 4950
Vicces ez a hazáig futás vonat helyett megoldás, nekem tetszik.
Tavaly év végén én írtam egy nyílt levelet a bundagyanúról, ezzel kapcsolatban mondanék megint valamit. Nem tudom, hogy bunda volt-e. Nem azért, mert erkölcsileg nem tudom elképzelni, hanem mert a gyakorlati része nem tudom, hogyan történhet. Sokaknak kell tudnia róla, és egyvalaki biztos kinyitja a száját. Viszont amíg ez az állapot fennállhat, hogy egy tulajnak két csapata is szerepel egy osztályban, addig mindenki jogosult arra, hogy feltételezze a bundát, és akiket megvádolnak, azoknak ezt el kell fogadni. Nincs másik megoldás, illetve csak egy van, meg kell szüntetni ezt az állapotot.
A honlapon tényleg jó lenne egy MTK-s fórum, de el kell, hogy keserítselek titeket. Én egyszer írtam egy kritikai hangvételű megjegyzést a honlapnak és még választ sem kaptam rá. Van egy gyanum, mi lesz akkor, ha javasolni akartok majd egy fórumot.
A BKV-Fradi meccsel kapcsolatban meg csak egy kérdés: A szándékos kezezés Magyarországon nem piroslapos cselekmény? Vagy a bíró nem itélte szándékosnak Tököli Maradonás gólját? De akkor miért fújta le? Valaki adjon választ!

Hajrá MTK!