Bagandre Creative Commons License 2003.04.17 0 0 244
Ercsibe!
Persze, hogy közbeszólhatsz, butaságot ne mondj!!:-)))))) Egyszóval én is ezt halottam, hogy eredetibb, barátságosabb, kevésbé fényűző és talán több köze van Egyiptomhoz, mint Sharm-nak. Az OTP-nél én is láttam, két szállodát kínál, most néztem meg a Kartago-t is, náluk a Hiltont láttam (a a másik a Coralia, Accor hotellánc). Ezek kisebb szállodák, 130-140 szobával, mégse akkora nagy komplexumok...
Azt én is tegnap hallottam, hogy át lehet menni Petra-ba és innen olcsóbb is, de ez már tobzódás lenne, hiszen ott is annyi látnivaló van, ha két hétre mennék, akkor biztos betervezném, de így egy hétre elegendő lesz ennyi fakultatív is szerintem.
Igen, az egyéni dolgon én is gondolkodtam, de vajon adnak-e csak repjegyet a charterre és kijön-e vajon olcsóbban egyénileg? nem nagyon hiszem, mert 100 alatt akkor sem úsznám meg, irodával is annyi egy hét félpanzióval. Már csak az a kérdés, hogy két sz..r iroda közül melyiket válasszam? Melyik a kevésbé rossz? Végülis ha nem veszel részt a fakultatív kirándulásaikon, hanme megpróbálod egyénileg, mondjuk németekkel, nyelv nem probléma, akkor már végülis mindegy, a szállásban nincs különbség, ugyanazt árulják, max. az egyik talán drágábban...nos, ehhez valami hozzáfűznivaló?:-)