Szia, Cosmo,
szuper, hs meglesz, szólj - valahol...
Gondolom, ez másokat is érint.
ismerőstől tudjuk az elveket - szóban,
és most már azt is tudjuk, hogy bizonyos irosák kijátsszák ezt, de azért érdekelne...
Most a djerbai útra a Medinánál fizettünk be,
ajánlottak egy kedves hölgyet,
10 perc alatt lezajlott aze egész, elmondtuk, mi a félelmünk, elmondta, ő hol járt, volt privát prisija,
tudjuk, hogy a prisnak a fle lesz iagz, de már így is gyönyörű...
ez a Menzel, 4*-os szálloda.
Hatalmas kinti medencével, hatalmas, 300 ha területtel, privát stranddal, belső medncével,
szóval amolyan dolce vita...
Most erre vágyunk, asszem 69e-ért van,
most ez nem sok, egy éve még 100 fölött volt...
Vannak helyi programok, a szárazföldre nem tervezünk átmenni, már voltunk, majd azt 1x máskor, onnan,
most tényleg amolyan herevere, no és laza mászkálás, amellett, hogy vannak programok, szervezett, arra majd meglátjuk, hogy fizetünk be.
Szóval most semmi óriási tervek, mellesleg egy Tunézia-könyvön is dolgoztam egy-két hónapja, és már voltunk Tunéziában, nagyon kellemes emlékekkel, úgyhogy remélem, csak kedvet tudok majd varázsolni mindenkinek.
Nekem a fotó rész nem erősségem, papírképet csinálok, de azt 600-at egy úton....
A Sri Lankát is tervezzük 2-3 éve, de nekünk a "mindennap máshol", amolyan csillagtúra nem megy, a csak üdülés sem, bár Djerba olyasmi lesz...
Mi az olyan utakat szeretjük, ahol van 1-2-3 nap "kemény menet", aztán lazaság, pihenés, amibe szintén belefér még 1-1 program.
Bali ezért is volt jó.
5 szerveztt program, minden 2. nap volt egy, plusz még mi is szerveztünk magunknak, így 1 nap pihenés, 1 nap túra.
Szerintem az élmények feldolgozására, előkészületekre - agyilag , szóval ez szerintem is így okés.
Ezt a véleményt nem sokan osztják.
Nem baj.
Szóval 29-én megyünk,
6-án jövünk.
A szállodás infók bármikor jól jönnek.
és nem kekckedni akarok, komolyan, sok-sok éven át sok-sok szállodában megfordultunk már,
de ez a marokkói szoba ---- ez nem semmi volt.
Valaki írta, hogy miért nem adtunk pénzt... a recepción.
Máshol előfordult. Tényleg működik a dolog.
De itt minden erkély egyforma volt, kivéve a sup.-okat, de az árban is.
Elég zsufi volt a szálloda, úgyhogy nem hittük, hogy lett volna jobb, plusz a portán a kérdéseinkre nem olyan válaszokat adtak, amiből arra következtettünk volna, hogy lehetséges, ha...
Bocsánat, ez off...
De mi nem is pankráltunk soha. Eddig még.
Persze az iroda 4 HETE VÁLASZRA SEM MÉLTAT...
Bocs, Cosmo.
Figyellek ám, mesélj!!!!!