Zavaros a Tisza vize Creative Commons License 2003.04.16 0 0 2810
Köszönöm a támogatást. De egyelőre nem kérem. ha sztrájkot kell szervezni majd szólok.
Most megpróbálom nyugodt hanggal kicsikarni belőlük a korrekt választ.
Egyelőre még az ítélet sincs kihírdetve.

De bárhogyis, rá kell jöjjenek ők vesztenek többet. Hozzászólók nélkül a hajukra kenhetik a fórumaikat.

Ahogy Bástya elvtárs a szerénységet bírta önmagában és a fű alatt elkövetett, messziről, felülről belesz@ró mentalitásukkal nem tudtam (és nem is akartam) megbékélni sohasem.

Ahogy a mai hozzászólás termést láttam nem csak az én ügyemben ilyen lelketlenek. Másokon is keresztülgázolnak, s más okuk nincs rá, minthogy megtehetik. Jellemgyengeség és álnéven elkövethető hatalmi lehetőség szerencsétlen torzszüleménye a tevékenységük.

Egyik nyekergett, hogy en (an?) block becsmérlem a teljes gárdájukat. Ez így van, de maguknak köszönhetik. Mikor a moderálási kérdés évekkel ezelőtt téma volt, javasoltam, hogy ha nevüket nem is vállalják, de legalább alszámot kapjanak. Akkor modi_45-öt és polmod_122-t lehetne elküldeni melegebb éghajlatra.
Nem. csakis az összemosott, sunnyi nickeket használják, nehogy bármelyik is azonosítható legyen. Ha jó nekik, tegyék. Elimerésemre viszont ne számítsanak. Némelyikük alkalamtlansága miatt viszont egyetemlegesen viselik megvetésem.

Uff.

Most pedig, csengessetek Ivynak, hozzon fel abból a jó kis meggyeslepényből !

Előzmény: LeifEriksson (2804)