r.tonyo Creative Commons License 2003.04.16 0 0 4871
Na ilyenkor nehéz értelmeset mondani..
Azért megpróbálom.
Szégyen gyalázat, teljesen szétestünk a végére. Sokan sokmindent leirtak már, de szerintem azt a gyondolatot, hogy Egervárit meneszetni kéne, rögtön el lehet vetni, ez egész egyszerűen nem edzőkérdés. Ha levolt megint beszélve, hogy ki kell kapni a csapatnak, nehogy véletlenül az UEFA kupában magyarázkodni kelljen a közös tulaj miatt, akkor az nem edzőkérdés.
Ha nem ez történt akkor meg a játékosokra tenném a felelősséget, és ez alól nem menti fel őket az sem, hogy ilyen összeállításban még soha sem állt fel a védelmünk
Az egész csapat lélektelenül játszott, e produkció alapján többen érdemtelenül mondhatják magukat MTK játékosnak. A védelemben Mico hibázta a legnagyobbakat szerintem Dombi és Kiss Zoltán gólja egyértelműenm az Ö hibája. Nem is tudom hol kószált...
Dragan azért nem Branezac2, bár a játékstilusuk hasonló, de fiatalabb, valahogy többet látok benne
Illés: a pályán sem volt, semmit nem csinált, csak tengett lengett értékelhetetlen.
Hajdú most bizonyította hogy mik az igazi hibái, de nem ő a legnagyobb ludas ebben a vereségben. Egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy nincs versenyhelyzetben, kell mégegy normális kapus.

Most lehetne olyanokat is irni, hogy majd hétvégén visszavágunk, és elindulunk felfelé, meglesz a második hely (vagy az első), de minek. A tegnapi nap bebizonyította, hogy érdemtelenek vagyunk arra, hogy bármit is elérjünk ebben a szezonban.
"Egy igazi szurkoló nem adhatja fel a reményt........", irta valaki előttem (szerintem KékSkorpió, az örök optimista). Tényleg nem, csakhogy a totális apátiát és nihilt érzem magamon. A 93/94 es borzalmas szezonban, amikor kiestünk, akkor sem éreztem ilyesmit.
Maradjunk abban, hogy az MTK Hungária FC-nek lehet szurkolni, de ennek a csapatnak nem.

Hajrá MTK Hungária FC!!