Kifli007 Creative Commons License 2003.04.16 0 0 4870
Nem láttam a meccset, valszeg nem is baj, de egy-két kérdésem lennne. Miért is kéne Egervárinak elmennie? A legjobb edző itthon, ez egy vicc, hogy nálunk mindig az edzőhöz nyúlnak, soha nem a játékosokhoz. Akik meg bundát rebesgetnek, magyarázzák már meg nekem, miért kellett volna a kupában kiesnünk? Még a pémteki Fradi meccshez írnám, hogy felháborító volt, hogy a honlapunk a bíró rovására írta azt a meccset. Az ő tizenegyesük ugyan tényleg kamu volt, de az, hogy Jezdit nem állította ki a bíró az első 40 percben, azt megköszönhetjük. És az a csapat, amelyik nem tud egy 40 perces emberelőnyt kihasználni, sőt még gyengébb is lesz mint korábban, csak vereséget érdemel, még döntetlent sem! Kiváncsi vagyok az 1-6-ot hogyan magyarázzák meg honlapunk szerzői. Jó lenne, ha néhányan már magukba néznének, nem másban keresnék a hibát. Ide most egy jó pszichológiai érzékű ember kell, aki esetleg még fel tudja rázni a játékosainkat.
És ezen a fórumon elsőként hagy gratuláljak a Debrecennek a győzelemhez. Egyébként itt úgyis van egy csomó statisztikus, úgyhogy valaki nézzen már utána, mikor kaptunk utoljára hat gólt. Kösz.

Hajrá MTK!