TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4869
Ami a kapuskérdést illeti részemről:

Hajdu szerintem is formán kívül van régóta - mint ahogy már írtam többször is. Lábbal sohsasem volt ügyes, és azontúl mindig is vonalkapusnak tartotta a legtöbb szakember. Emlékezzetek csak, mennyire csodálkozott mindenki, amikor leigazoltuk kapusnak. Senki sem gondolta, hogy kapni fog még egy ekkora lehetőséget akkoriban. Főleg azok után, hogy alig játszott előtte. Voltak jó meccsei, de többször bosszankodtam személy szerint a hibái miatt, mint örültem a bravúrjainak. Nem akarom temetni, remélem összeszedi magát nemsokára.

Szántairól is már megírtam a véleményemet. Belőle nem hiszem, hogy valaha is jó kapus lesz. Sokat kihagyott eddig is és nagyon sérülékeny. Ebben a korban ez nagyon számít. Talán jobb lett volna neki, ha marad a liláknál és megy Fótra vagy akárhová, lényeg az, hogy alacsonyabb osztályba egy kis meccsrutint szerezni. Rá nem hiszem, hogy számíthatnánk kezdőkapusként. Remélem, az edzők is így gondolják!

Erdélyi szintén nagy durranás volt korábban, szerepelt a korosztályos válogatottakban, védett Hévízen, a másodosztályban is nemrégiben. Aztán utána visszavett egy kicsit a fejlődésből és megállt azon a szinten, így jó NBII-es kapussá vált. Eddig legalábbis nagyon így néz ki. És a kapusedzőknek sem csupa jó a véleményük róla. Szóval ő a sorban Szántai mögött helyezkedik el.

Kovácsban látok fantáziát, belőle még lehet jó kapus.

Sajnos nálunk a kapusok eltűnnek a süllyesztőben (pl. nemrég Rédei), hiszen nincs elég lehetőség, nincs elég csapat, ahol rendszeresen szerepelhetnének.

Ha én határoznék a játékosok sorsáról, Szántain és Erdélyin túladnék. A keretben Kovács és Hajdu lenne, melléjük igazolnék egy KEZDŐkapust itthonról. Boskovichot pedig hagynám még fejlődni Bodajkon.

Hajrá MTK!