hc Creative Commons License 2003.04.15 0 0 288
elbéjé! Ezt ajánlanám a figyelmedbe:
"tashley válasz erre | adatok | e-mail 2003-04-11 17:32:40 (269)

Én, a topicgazda, csak akkor fogok itt moderáltatni, ha artikulálatlan anyázás kezdődik.
De ti kulturáltan vitatkoztatok, annak meg itt nagyon is van helye, hiszen a rádióról van szó! "

Lehet, hogy a hiba a Te készülékedben van? Nem vagy egy kicsit túlérzékeny a témát illetőleg?

Akaratlanul is egy régi sztori jut az eszembe:
Az egyik szórakozóhelyen, ahol dolgoztam elszaporodtak a balhék és többnyire cigányok voltak a balhézók. Természetesen szóba került, hogy nem kéne beengedni őket. A következő bulin az egyik asztalnál kicsit hangosabb szóváltás történt. Mielőtt bármi is történhetett volna a másik asztaltól felpattant egy törzsvendégnek számító, addig egy balhéban sem résztvevő cigány srác és 'Nem fogtok itt balhét csinálni!' felkiáltással rommá verte a társaságot.

Megoldani nem akartam semmit, legalábbis ebben a témában, sőt fizikai (anyagi) értelemben segíteni sem szeretnék, de érdekel a téma, gondolataim vannak róla, amit szeretnék megosztani az érdekeltekkel, ha azok nem parancsolnak erőszakkal vissza a 'büdös-cigányozók' közé. Tudod, akivel nem értessz egyet az nem biztos, hogy ellenség!

Előzmény: elbéjé (286)