Chabee
2003.04.14
|
|
0 0
64
|
Végülis nem titok, a Bp - Veszprém - Ajka - Devecser felé közlekedő járatról beszélek, amivel többé-kevésbé rendszeresen (1-2 hetente) utazok oda-vissza. Eddig a busz mindig beállt negyed órával a megállóba (pontosabban akkor már lehetett rá fölszállni), de volt, hogy már 20 perccel az indulás előtt a buszon ültem. Nem tudom, te milyen járattal szoktál utazni, lehet, hogy azon úgy van, ahogy mondod (én tényleg csak ezt az egy vonalat ismerem), de ennek a vonalnak a legtöbb buszán utaztam már, és ezeken mindig időben beáll a busz. És valóban úgy volt, hogy először a helyjeggyel rendelkezőket szólította, de miután ők fölszálltak (kb. 5 volt belőlük akkor, amikor az eset történt) jöhettek a többiek. Az idős nő konkrétan 2-3 perccel az indulás előtt érkezett, amikor már vagy 8-10 ember állt a buszon, mert az összes ülőhely foglalt volt.
Mire írtad azt, hogy "Egy újkeletű rendelkezés szerint a végállomáson ez már nem lehetséges"? A buszon történő jegyvásárlásra? Mert az még lehetséges, legalábbis a Népligeten tegnap még lehetett jegyet venni a buszon. |
Előzmény: www.arvai.hu (61)
|
|