qgibg Creative Commons License 1999.04.18 0 0 128
Mar nem emlekszem, hogy pontosan hol. de olvastam a neten valahol a Sith-rol. Valami olyasmi volt, hogy regen, par ezer evvel ezelott, a Sith nevu faj (nep?) egyre nagyobb fenyegetest jelentett a galaxisra. Mind az ero sotet oldalahoz tartoztak, es vegul a Jedi-k osszefogtak, es majdnem az utolso szalig kiirtottak oket. Csak nehanyan eltek tul ezt a.. hmm.. dzsihadot :) es ezek elrejtoztek tavoli bolygokon, hogy ne vesszen ki a Sith vallasa, ami az ido folyaman egyre inkabb jelentette a vallast/filozofiat, mint a fajt. A Jedi-k a legtobb mindent elpusztitottak, aminek volt valami koze a Sith-hez, csak nehany dolgot hagytak meg, hogy ha majd a Sith esetleg ujbol feltunne, hatekonyabban tudjanak kuzdeni ellene. Igy ertheto Darth Maul beszolasa: "Vegre bosszut allhatunk" - azonkivul kivul igy mar erthetobb, mikent sikerul kiirtani a Jedi-ket a latszolagos hatrany ellenere, vegulis ki tudja, hany Sith tanintvany varja az Ero Sotet oldaldaval eltelve egy tavoli bolygon, hogy vegre visszafizessenek. Kozben megkerestem a cimet: Anarion
Reszletekert lehet ide klikkelni. Nem tudom persze, hogy honnan ezek az informaciok, es mennyire helytalloak, de azert ideirtam, hatha erdekel valakit.

Borisz

Ui:Na igen, engem is erdekelne, hogy DS9 honnan szedi az infoit.. :)