Új munkahely, új bolondok... :-(
A főnökömből nem tudom hetek óta kihúzni, hogy megfelel-e neki az az időbeosztás, amit
közösen kidolgoztunk, és csak "még egy kis átgondolást" igényel. Arra hivatkozik a t. főnököm, hogy az ő főnöke kompetens a döntést illetően, beszéljem meg vele. Ez utóbbi azért nehéz, mert bent sincs a munkahelyen, vagy ha mégis, nem ér rá ilyen "piszlicsáré ügyekkel" foglalkozni...
A közvetlen kollégám meg azzal nyomaszt, hogy ha azt az időbeosztást tarom be, amit - ld. fentebb - kitaláltunk, akkor - a főnök döntése alapján - neki kell engem helyettesítenie, és ez nem OK.
Úgyhogy per pillanat fogalmam sincs, mikortól, meddig, milyen napokon kell dolgoznom, azt viszont sejtem, hogy valakinek mindig baja lesz vele.
Az meg már csak hab a tortán, hogy harmadik hete dolgozom itt, és még nincs munkaszerződésem. Persze ez nem lenne megelepő pl. egy kis kft-nél,de ez a hely egy jónevű közintézmény, a rá vonatkozó közalkalmazotti törvény hatálya alatt!
Még egy kis adalék: az említett közvetlen kollégám folyamatosan jótanácsokkal lát el, hogy melyik kollégával miért kell vigyázni, mik a viselt dolgaik, és hogy úgyis jól meg fognak szivatni...
Most úgy érzem magam, hogy ha lenne munkaszerződésem, ami alapján biztosan megkapnám az eddigi béremet, felmondanék a francba... De így meg nem akarom hagyni elúszni a (nagyonminimál) zsetont...