White Falcon Creative Commons License 2003.04.13 0 0 38
Örülök,hogy a szociális igazságosság tekintetében egyetértünk,én azonban épp emmiatt ikszeltem igennel.A matematikában a kissebb vagy egyenlő,a filozófiában a pozitív vagy negatív lehetőségek mind elméletet képeznek.Felmértem annak a negatív konzekvenciáit,hogy mind a gazdasági,mind a társadalmi hatások a korábbi erőszakrendszerek elhallgattatása miatt közel azonosak,ezért nyugodt szívvel élek azzal a lehetőséggel,hogy a minket körülvevő országok az utóbbi 10 évben hozzánk hasonlóan orientálódtak ugyan,de egy elképzelt helyzetben,míg mi felhoznánk magunkat,ők élnek a lehetőséggel,és belépnek,míg mi mindent újrakezdünk.Nincs nagyobb verseny a nemzetek versenyénél,és aki 80 éve magyarellenes környezetben él,ha ezüsttálcán kínáljuk mi magunk,őszintén ki mondana nemet? A legjobb lehetőségünk,hogy kerítésen belül tudjuk elérni azt,amiben másként lemaradásra kényszerülnénk.Nem különösebben kell részleteznem,miként hat a szociális ollóra,ha minket körbezártak volna.Ha jogos a vád,hogy nem voltunk kellően tájékoztatva,akkor az ellenzék sem mond teljesen igazat,mert már a tárgyalások felmerülése óta mellette kampányoltak,elsősorban a fiatalság körében.Miként tudunk élni vele,csak rajtunk múlik,és hosszú évek óta egyetértve Áderrel én is azt mondom,nem szanatórium vagyunk,ha büszkénk vagyunk eddigi magyarjainkra,modt itt a lehetőség,hogy mi is bizonyítsunk siránkozás helyett.
Előzmény: Antisystem (2)