kacsafej Creative Commons License 2003.04.13 0 0 83
Kedves Kovács Rozi!

Az eredeti vicc így hangzott:

Mi az a férfi lemászik a fáról? - Evolúció
És mi az ha a nő mászik le? - Tévedés

Ezen, mi tagadás, bekattantam és első (ráérő) szédületemben megírtam a Westelnek a levelet teljes nevemben (az igaziban).

Szeretem a jó vicceket, mint a topicban írtam is, ha gravitáció lett volna ott, akkor jót mosolygok.
De ez így egyszerűen sértő, nincs benne semmi vicces, akinek így meséltem el (két férfinak), nem tudott nevetni rajta. Én sem.

Én már megnyugodtam, az eredeti viccet - mindkét verziójában, akár férfiról, akár nőről van szó, humorosnak találom és tudok nevetni mindkettőn.

Ha Ti úgy érzitek, hogy ez nekem égő, akkor csak - nem tudom mit kell csinálnotok, ha valakit égőnek éreztek - nyugodtan nevessetek rajtam, vagy sírjatok,vagy amit ilyenkor kell tenni. Én vállalom még most is, amit írtam.

Nem az egész női nemből csináltam hülyét (ha te ezt így látod), ezt viszont nem vállalom fel, csak a saját nevemből, ha úgy tetszik. És különösen nem a te nevedben, Kovács Rozi.

Ami a hangvételemet illeti, különösen a Westel-nek írottak alapján, igen, úgy tűnik, mintha kicsit agresszív lenne és mintha kissé magas lóról beszélnék. De ez tükrözi az akkori hangulatomat.

Egy ilyen vicc, plusz még fel se lehet jutni arra az ominózus oldalra. Te nem bosszankodnál?

Ennyi.

Vajon mostmár mosolyognom se szabad? :-)))

Előzmény: Kovács Rozi (76)