ds9 Creative Commons License 1999.04.17 0 0 127
Nem kell ennek stimmelnie, hiszen még csak két trailert látunk ( summa: 4 perc ) és ebből nem sokat lehet kihozni.
Azokat amit én itt irkáltam ( - lok ), a filmből úgyse fogjuk megtudni, hiszen ezek ilyen háttérinformációk és pl. a filmben nem lesz benne, hogy mondjuk Plo Koon-ról azt beszélik, hogy cyborg és azért van oxygén maszkja mert különben feldobná a pacskert.

Tulajdonképpen az az igazság, hogy a filmről nem tudunk semmit jószerivel azért mert ( mint már én is írtam ) a szereplők csak a saját szövegeiket kapták meg és többet nem, valamint alá kellett írnia mindenkinek azt a szerződést, hogy tartja a száját. A filmet ( jelenlegi állapot ) a 20th Century Fox-tól még nem látta senki pl..

Samuel L. Jackson nyilatkozta a héten, hogy ( mivel nagy SW rajongó ) nagyon örül mert a filmben egyszer mondhatta azt " May the force will be with you ".
Az újságíró kérdésére pedig, hogy nem árulna el valamit a filmről, azt válaszolta, de szívesen de utána meg kéne ölnie.

Tehát akkor tudunk meg biztosat, hogy mi lesz ha már láttuk a filmet, én mindenesetre megpróbálok eljutni az első hét környékén az Usa-ba, ha össze tudom hozni, nem csak ezért tertmészetesen, de hazudnék ha azt mondanám, hogy az időpont kiválasztása véletlen.

Szerintem egyébként amit felvetettél arra a válasz az, hogy ez csak az első rész a 3-ból, itt még Anakyn Skywalker kicsi, a leendő felesége ( Naboo királynője ) is fiatal a gyerekeik ( Luke, Leia ) nyilvánvaló okokból még meg sem születtek.

Ez a rész valószínüleg csak egy folyamat elejét mutatja be, itt még lesz Darth Maul ( legalábbis ebben a részben van, nem tudjuk, hogy megéli-e a film végét ), de ha majd nem lesz akkor lesz szükség Darth Vader-re, hiszen mindig csak két Sith Dark Lord van ( Emperor Palpatine - Darth Vader a későbbiekben ). Darth Vader mindkét filmben a Császárt, Mesternek szólítja. " He will join us or die, my master. "

Innen lesz érdekes, a 10.000 Jedi lovag meg nem sok, voltak clón háborúk, a New Hope-ban szó esik erről és arról is, hogy a Jedik nagy része Darth Vader miatt pusztult el.

Ez egy hosszabb folyamat amíg eljutunk oda ami a New Hope-ban történik, engem inkább az érdekel, hogy hogyan lesz Palpatine-ből császár és Darth Sidious miért néz ki úgy mint a leendő főgóré.
Ezek a nagy kérdések.

Előzmény: namam (126)