Bagandre
2003.04.11
|
|
0 0
215
|
Szia Ercsibe!
A szállodát még meggondolom, én sem ragaszkodom a csillogáshoz, csak a tisztasághoz először is, a normális berendezéshez, nem lepukkant vackokhoz és a jó kajához, ami ráadásul gusztusosan van legalább kirakva, ha nem is tudom vagy látom, hogy előtte a konyhán hogy készítették. Szerintem ez nem nagy igény...
A fakultatv kirándulásoknál én is arra gondoltam, hogy más, külföldi utazási irodák ajánlatait is megnézném, beszélek németül és angolul, tehát a nyelv nem gond, de szeretnénk minél több helyre ljutni és a befizetett pénzért normális ellenszolgáltatást kapni. Amit írtam árat, azt a Best Reisen-nél láttam, vagyis szinte minden fakulttav 20.000 Ft-nál kezdődött, te visznt csak 50 USD-t írsz, ami ugye azért csak kevesebb.
Az arabbal való taxizástól én is tartok, habár most például Sri Lankán voltunk és ott kétszer is nagyon bejöttek az ilyen helyi idegenveztők. Na majd meglátjuk....
Mire érdemes szerinted elmenni? Ahogy én kivettem a szavaidból, a Mózes-hegy és a Szt. Katali kolostor, a szines kanyon és a Blue Hole mindenféleképpen megnézendő. Az a nemzeti park milyen, amiről lehet olvasni, hogy több szálloda is annak a területén van?
A city-tourt elintézem egyéniben is, arra nem kell idegenvezető.
Köszi a további infókat! |
|