oleg gontar Creative Commons License 2003.04.11 0 0 24
Lattam mar MAC-et belulrol (cube-ot meg nem), megtalalom a procit is. Borzasztoan bosszanto, hogy sok esetben a kabelek pont olyan hosszuak, mint kell, igy isszonyuan nehez belerakni, modositani bennuk barmit is. G3, G4-nel a haz hutoje pont a wingora fujja a port. Pontosabban rajta rakodik le. Szerintem nem megoldas az OS X 10.2.3 "Jaguar" folrakasa, mert ha jol gondolom, javitsatok ki ha nem, nincs meg megoldva a fontkezeles. (Vagy a Suitcase mar mukodik?)
Meg aztan a Quark sem megy X alatt meg. Nem tartom rossz gepnek a Macintosh-t, de nem hinnem hogy korszakalkotoan szuper, meg frenetikus. (Az egerkurzort meg a Xeroxtol loptak a sracok.)
Egy G4-es jo gep, de Attacsnak (fattyu) valamiert nem megy rendesen. Latjatok, nekem a keves memoar fol sem tunt! Lehet, ez a gond?

Hallani veltem egy olyan kijelentest az Apple-tol, hogy nincs megelegedve a Motorola processzorok sebessegevel, ezert fontolgatja az Intel processzorokra valo atallast. Mintha le lehetett volna tolteni egy talan 300 megas cuccot PC alapu gepre, ami egy Mac OS volt. Tudtok errol valamit, vagy csak rosszat almodtam?