ercsibe Creative Commons License 2003.04.11 0 0 211
Szia Bagandre!

Mennyire fontos neked az, hogy közvetlen a parton legyél? Mert mi a Mexicana-ban voltunk, és marha jó az a hotel! Nekünk nagyon bejött. Igaz, Shuttle busszal lehet lejutni a partra (gyalog 10-15 perces menet), de szép, és jó a hotel. Ha a parttól mért távolság nem számít, én bátran ajánlom. Az, hogy Sharmtól milyen messze van, az relatív. Szerintem Dahab is van olyan jó, mint Sharm, más kéréds Naama bay. Meg az, hogy este mennyire kell a neonparádé. Nekem nagyon nem jött be, olyan Las Vegas, Dahab sokkal tradkóbb, ott csak kávézók vannak, nincs Meki, meg neonár, de szép. Igaz, a reptértől kb 50 perc. Meg ne úgy képzeld el, hogy van egy város tele házakkal, hanem több kilométerre kiterjedő településféle, ahol nem is szállodák, inkább resortok vannak, szóval egy szálló akár egy km széles is lehet. No: Shram ilyen, szóval resortvége, resort eleje. Aztán köztük "supermarketek" szóval nem egy klasszikus településszerkezet. Dahab még nem annyira túristafellegvár, meg márványpalotás csilli-villi, mint Sharm. Nekem bejött.

Előzmény: Bagandre (209)