angel_6 Creative Commons License 2003.04.09 0 0 310
Khelben, tényleg király ez a stratégia, ma kipróbáltam, és már 14000 lakos fölött jár a városom. Anyagilag nagyon stabil cuccos, havi 500 bevétel mindig megvan, 80000 pénz alá még nem nagyon mentem. Az ipari résszel viszont én is szívok rendesen. Van egy méregdrága szeméttelep az iparvárosban, oda importálom a ramatyot a residential részből, meg az erőműből (ami az industrial telepen van) exportálok egy kis áramot. (Tényleg, 1000 mWh fölé nem lehet nyomni az exportált áram mennyiségét?) ez még mind oké, mert vmennyi hasznot hoz ugyan, csak a vízellátással szívk állandóan. Amikor már 4000 körül jár az ipari foglalkoztatottság aránya, állandóan szennyeződik a víz, aztán le kell állítani a víztornyok működését. Megpróbálkoztam egy vízpumpa+víztisztító egység létrehozásával, de egyelőre ez csak zabálja a pénzt. Mondjuk az is igaz, hogy működik. Az a baj ezzel, hogy nagyon lassan éri utol az adókból befolyó pénz az erőmű, vízellátó, és szeméttelep üzemeltetési költségeit. De azért nagyon jó ez a módszer, most megyek és uralko... izé polgármesterkedek egy kicsit.