Phoenix force Creative Commons License 1999.04.17 0 0 79
Üdv!

Kicsit elkéstem a tanácsokkal. De azért üzenem Pettyának, hogy a választása nem rossz. A procit mondjuk a jóval olcsóbb genetikai hibás Cel300A -ra cserélném tuningolhatósága miatt. Ott még nem tudta az Intel eléggé lebutítani a sebességet. Természetesen a Slot 1 -es verzióról beszélek. Nem hinném, hogy tulágosan szükséged lenne a Klamath 512 KB -jára hacsak nem 3D -zel. A játéknál meg úgy is mindent a kártya csinál. És saját tapasztalaból mondom, minél nagyobb a külső freki, annál izmosabb a gép. Nem tudom Cel366 -as vagy egy Cel400 -as képes e a 100 Mhz -re de a Cel333 -as nem. És sok Cel300A néha befogja a 112 külsőt is (504?). Sajna ez memória függö. (RAM133Mhz+Cel300A=504Mhz Coool! ) Az ASUS3400 nagyon kellemes. Pár hónapot szíítam vele, de némi BIOS és Driver frissítéssel egész jól kikupálódott. Sajna az új Detonátor driver nálam fagyizik. (Ha valaki tud megoldást, írjon!) Azt hiszem megvárom míg kiveszi az ASUS a BETA directori -ából. Viszont ott lehet találni hozzá egy tuning progit is, amivel állítgani lehet Engine -t és a RAMDAC -ot. Sebessssség rajongóknak érdemes vele kisérletezni (hátha elfüstöl a kártya :))) ). A video jelet úgy nyeli hogy élvezet nézni. Kifele viszont sima Tv -n ne várjatok tőle többet mint az M-SAT kivánságműsorától. Hiába, más a felbontás. Én vidokivetítőn álmodozom. ?$?$?$?$? Talán majd egyszer. :))) A Live! gyönyörű, csak az a huza-vona ne lenne DOS alatt. Dióhéjban ennyi.

Mindenkinek üzenem, hogy a TNT2 -vel mág várjon legalább 3 hónapot, mire megérnek a 1.01 -es driver verziók. Talán nem szíítok annyit mint én a TNT -vel. Már én is várom az ASUS3800 -at.