Francis Furrier Creative Commons License 2003.04.09 0 0 155
A jó úttörő segít, ahol tud...vagy ez már lejárt lemez? :-)

A rally-val tudsz lelket verni az egységbe. Érdemes beállítani az "auto rally"-t, mert akkor nem kell végigbogarászni az összes egységet. Talán nem kerül "order point"-ba, asszem. De ez is csak a C&C módban fontos.

A késleltetést meg majd belövöd, hogy neked milyen sebesség a jó :-)
Hogy ki kire lő azt kiírja, azt is mivel. Én ezért szoktam átnevezgetni az egységeket, hogy egyszerűbb legyen megtalálni. Nem is biztos, hogy látja a megtámadott, hogy ki lövi éppen! Ez szvsz reális.

A sérülésekkel sajnos én sem vagyok tisztában, ezen a téren nekem is kellene némi korrepetálás.

Az immobilize véletlenszerűen javítódik szvsz. Volt olyan, hogy az egész ütközet alatt ott vesztegelt egy tankom a domb alatt, amíg a legénység behúzódott a hűsbe, a fák alá. Persze egy kör kb. 6 perc lenne a valóságban, tehát egy 20 körös ütközet is csak 2 óra. Azalatt meg nem nagyon lehet megjavítani egy lánctalpat pl. :-)

A csillag azt jelenti, hogy téged látnak!
Az Enemy Seen mutatja, hány egységet lát a tied.

A command car csak a parancsnoki egység fuvarozására jó szvsz.

Az FO nagyobb hatékonysággal, pontosabb és gyorsabb tüzérségi támogatást kérhet. Én nem nagyon használok gépesített FO-t, mert nagyon könnyen roncsot csinálnak belőle. Inkább elbújtatok egy-két gyalogbékát :-)

Még a legénységhez annyit tennék hozzá, hogy nem árt elszaladni velük ha meleg a helyzet, főleg ha tapasztaltak. A következő ütközetben adhaszt alájuk egy újabb harckocsit :-)

Előzmény: matyash (154)