matyash Creative Commons License 2003.04.09 0 0 154
Francis Furrier, -Survivor: Köszi, sokat segítettetek! :)

4 Tigrincs vs 8 T34A2 (vagy mit írtam, mind1):
Gondoltam, hogy editor lesz a vége, de előbb játszanom kellene megtanulni... :)

Rally: ha jól értem, ezzel a betojt egységeket lehet kivakarni a sz@rból - bocs az alpári kifejezésért.

Command & control: ezt egyenlőre kikapcsoltam, ráérek akkor szivatni magam, ha már boldogulok a kezeléssel.

Delay messages: ezt már beállítottam, de vhogy nem érzem, hogy elég információt kapnék. Bal oldalt alul leszaladnak a feliratok (Front hit..., stb.), aztán azt se tudom hirtelen, melyik egység kire lőtt. Gondoltam vissza lehet lapozni ezeket az üzeneteket...

Az se teljesen tiszta, hogy mennyire sérült az egység. Pl. kiírta a tanknál, hogy 2-es a sérülés, de ez vajon mit takar?
Ha lerobban a gép (pl. immobil.), nem lehet megjavítani?
Aztán a kiugrált személyzettel se sokra megyek. Idő után észhez térnek, aztán nem győzöm elrejteni őket... :(

ID flags buttont kapcsold ON: na ezt meglesem.

Amúgy tegnap épp a hátba támadós (flanker vagy mi) illetve az artillery tutorial-t nyomtam végig. Azt nem értettem csak, hogy mire jó az a command control car (vagy hasonló a neve). FO járműnél mennyit számít, hogy milyen messze van a célterülettől? Honnan tudom, hogy látja-e a célt? (* jelzi, ha lát ellenséget, ugye? De melyiket látja?) Gondolom ha közvetlenül látja, akkor nagyobb a találat valószínűsége...

Ma utána nézek a mérnököknek is, ha lesz időm.
Ajánlhatnátok egy kezdőknek való küldetést gyakorolni!

Néztem a magyar egységeket, jó érzés volt látni végre egy programban! :)

Ui.:
"Manuel mond neked sok hülyeség. Te nem hallgatni
Manuelre. Te hallgatni öreg rókák :-))) "
Jajj de sokszor eszembe jutott, amikor beírtam, de végül csak kijavítottam (manual, kézikönyv, stb.)! :)