angel_6
2003.04.09
|
|
0 0
305
|
Huhh, majdnem csődbe ment a jó kis városom! A legkritikusabb pont az volt, amikor öszzesen 30 simoleon volt a kasszában! nagy nehezen összeszedtem magam, és a maradék pénzemből, meg amit az adókból össze tudtam kaparni húztam fel egy residential részt. Erre kicsit meglendült az ipar kereslete, és addig mahináltam az adókkal, amíg 500 simoleon lett a város állandó tiszta haszna, és jelenleg 2500 simoleon van a kasszában. Azért ez szerintem egy 3000 lakosú kisvárosnál elég szép haszon! Viszont újabb gonddal kell szembenéznem: a lakosok "kiöregednek". Megnéztem a statisztikás részt, és egyre jobban tevődik át a lakosság átlagos életkora olyan 60-70 év körülire. Erre milyen megoldás van? A másik problémám a munkanélküliség. Nem folyamatosan, hanem néha-néha, "csoportosan" fordul elő. Azt figyeltem meg, hjogy általában akkor jelentkezik, amikor a kisebb típusú házról átépítik a telket egy többszintes tégleházra, és a környéken lévő munkahelyekre már nem férnek el az emberek. Az a baj, hogy van a környéken ipar zóna, meg van is rá kereslet, csak nem akarnak épülni ezek a mocskos vállalkozók. Tényleg, abból én mikor látok hasznot, hogy ők az én városomban termelnek? (az adón kívül) |
|