angel_6 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 304
Ahaaa, köszi! :)
Építgettem a várost, most 2800-nál tart a lakosság (nem egy bomba módjára fejlődünk) a tiszta hasznot pedig folyamatosan 100-200 simoleon körül tartom (illetve próbálom tartani). Van egy alapsuli, meg egy high school, egy kórház, meg (mivel már volt tűz) tűzoltóság. Persze mindegyik rendesen lehúzva, éppen csak működnek. Végre épülgetnek a Hi-tech gyárak, igaz, csak három-négy van a városban. az a baj, hogy amikor éppen egyenesbe kerül a költségvetés, akor az industrial telepek desirabilityje elkezd zuhanni, amit adócsökkentéssel már nem tudok ellensúlyozni (azért már 7% alatti adókkal nem röhögtetem kki magam) csak további residential zonák kijelölésével, ami eszi a pénzt, ráadásul új iskolákért kezdenek el sírni. Szóval: az adócsökkentésen és a munkaerő növelésén kívül még hogyan lehet növelni az industrial desirabilityt? A szemetet már elhordtam, a bűnözés minimumon, freight tips a legkisebb, a lakosság tanul, mint az állat, mégis hullámzik (elsősorban a dirty industrial) desirabilityje. Pedig még a desirability térkképet is megnéztem, aztán sokra nem jutottam, mert az iparnál a hi-techet kivéve hót zöld volt az egész.