Hello Festéktüsszentő!Nem tudom, hogy milyen felszereltségü Focust vezettél a miénk Ghia,szerintem kényelmes,puhábbak az ülései,mint a C3-é. Lehet, hogy az én gömböcömmel van valami baj, de az uthibákra lényegesen hangosabban és keményebben reagál,talán a futómüve sportosabbra van hangolva. 1-ben elég lassan gyorsul egészen a 2ooo fordulatig, onnan viszont,mint akit fenékbe rugtak, ugy meglódul. Nálatok is igy van? Amugy imádom,szerelem volt első látásra.Jó neved van, az én egyik kedvenc mesém is a Pompon volt.A Helgapataki a Hé,Arnold c. rajzfilmből van.
Geli66, te,hogy csinálod, hogy a fekete kocsid még nem is olyan koszos? Én pénteken mostam meg 1 óráig tartott,igaz a disztárcsákat is megtisztitottam fogkefével.Szebben ragyogott, mint amikor a szalonból kihoztuk, de mára már megint csak kismocsok néven emlegethetem. Kicsit elkeserit,mert tisztán annyira szép, de 2 naponta nem lesz időm lesikálni.
Szia JuanPablo! Kösz az érdeklődést, a srácok jobban szeretik a C3-mast, mint a nagy Focust (én is). Hétvégén Debrecenben voltunk egy országos bajnokságon. Filóztunk, hogy a gömböccel menjünk-e, jót tett volna neki egy hosszabb ut, nemcsak a városi forgalom(Délpest). Végül a férjem kocsijával mentünk,mert nem tudtam,hol tudjuk hagyni éjszakára, s nem mertem kockáztatni a kicsit,nehogy ellopják. Nincs benne riasztó,nem tudom,mi a legjobb módszer, nincs valami jó ötletetek lopás ellen?