"Végképp kiborultam, mikor este a tv-re kötve tapasztalatam, hogy az autómatika egy kicsit félretájékozódik, ha hirtelen valami belekerül a képbe, és drasztikus élességállításra kerül sor!"
Ha egy kicsit is értenél a videozáshoz tudhatnád hogy ezzel nincs semmi gond! Bármelyik kamera igy viselkedik különben is automata állásban nem is érdemes egy kamrát sem használni. Én használok munkahelyemen Beta SP és DVcam DSR300as kamerát és családi felvételkhez JVC miniDV-t (Gr-DVL150)
Tehát ahhoz hogy jo kép legyen egy fehér lapra rázoomolva manuális fehéregyensulyt állitasz.
sokkal jobb szinek lesznek
Élességet is manuálisan kell állitani rázoomolsz a legtávolabbi pontra vagy pl a műsorovezető szemére v állára ott állitasz élességet majd kinyitsz. -manulális állásban nem állitja után az élességet.
digit zoom semmire nem jo feljtsed el!! Optikai zoom-ot is csak ritkán szabad hsználni....
szines kereső/LCD nem jo fekete-fehéren lehet csak normálisan élességet állitani/irist állitaniegy studio kamerán sincs szines ez csak parasztvakitás
HA ESKÜVÖKÖN VIDEOZOL ILYEN ALAPVETŐ DOLGOKKAL TISZTÁBA KÉNE LENNED!