Mint Fradi szurkoló, hagy szóljak ehhez hozzá:
Maximálisan megértem az elkeseredésedet. Hasonló helyzetben én is ezt tenném: Köpnék egy nagyot, és amíg ez a helyzet, a közelébe se mennék a meccseknek.
Tavaly döbbenten figyeltem, hogyan ad le 20 pont előnyt az MTK. Ez nyilván utasításra történt, és hát majdnem sikerült is, csak a ZTE - nevető harmadikként - beleköpött a levesbe. Talán még örültem is neki, mert így nem kell a bajnoki cím.
Viszont azért Várszegit is megértem. A futball számára egyszerű üzlet, és ha Magyarországon egyáltalán lehet nyereséget kipréselni egy csapatból, akkor az a Ferencváros lehet. Én évek óta furcsállottam, hogy az MTK 1995 óta szinte folyamatosan a topon van, addig a nézőszám stabilan az ezer körül stagnál. Akkor is pár ezer ember lézengett a stadionban, amikor itthon 0-0-ról kezdtétek a Croatia elleni BL-selejtező visszavágót. Szóval, az MTK egyszerűen nem üzlet.
Az én véleményem az, hogy nem lenne szabad megengedni, hogy egy tulajdonosnak két csapata legyen egy bajnokságon belül. Mert annak nem lehet más eredménye, mint ez. Őszintén remélem hogy nincs igazam, és a Dunaferr volt marha jó a második félidőben, és bízom benne hogy az idei bajnokság a pályán fog eldőlni - persze Fradi győzelemmel! :)