coyote_
2003.04.03
|
|
0 0
41
|
Hali!
nem akarok kötkedni veletek de baromira le vagytok maradva a az adatkommunikácó terén!!
szóval TELEPORTRÓL még senki sem hallott???
nem kell tech1-ezni, meg várni a kezelő jelentjezésére, megaztán gyakran csak 1400bps a sebesség, és akkor még nem beszéltünk a hitelesítési protokolok inkompatibilitásáról.
Szóval netről v. wapról letöltöd a Teleport Slave 1.0 progit. Lemented bármilyen adathordozóra vagy eccerűen a mobilodra. Kinyitod a motorháztetőt vagy ahol az aktuális megoldásra váró probléma van és a hibás vagy cserélni kívánt alkatrészre jó erősen oda pálmatexezed. (Esetleg ragasztószalagozhatod is, de csak a vékonyabb fajtával, mert a vastag nagyon árnyékol). Mivel ez egy ultra inteligens program azonnal észleli, hogy problémás alkatrész került a közelébe és elkezdi kereseni a Teleport Master 1.0-ás verzóját a hyper térben. Miután összekapcsolódott a legközelebbi Teleport Master kiszolgálóval azonnal megkezdi az adott alkatrész cseréjét! Villámgyors! Például 10mp egy főtengely csere!
A Teleport Slave 1.0 esetében sajnos még nincsenek paraméterezési lehetőségek, de már fejlesztik az 1.2-es verziót ami állítólag majd újra is tudja fényezni a teljes autót, magától elviszi az autót mosóba ill. megegyezik helyetted az útszéli ribanccal. Bár szerintem ez már elég hihetetlennek tűnik.
A Teleport Master 1.0-hoz most adták ki a service pack 1a-t mert állítólag néha előfordult, hogy pl. ablakmosó víz helyett fékolajat teleportált a kliens oldalra, ill. összecserélte a c20let turbóját a DTI-s moci turbójával. Szóval bug-os a cucc de már dolgoznak a megoldáson.
Egyébként ha valakit érdekel részletesebben a dolog, a zsombi autósboltban az alekó turbófeltöltők és zsírleszívók mellett a polcon vannak az autós újságok azok közül valamelyikben olvastam én is.
|
Előzmény: Zorro_16V (38)
|
|