Lehet csak félreétettelek! A továbbiakban,. hogy ez ne történhessen meg, kérlek használj írásjeleket a mondatok végén!
Jelenleg esküvői videófilmezéssel foglalkozó cégalapításon dolgozom, és erre a célra keresek kamerákat! Kell egy profi kamera, ezt az XL1S-ben találtam eddig meg, és ha már Canon, gondoltam a másodkamerát is ebből a márkából fogom kiválasztani. Másodkamerának nem kell ekkora, mivel másra fogjuk használni, de azért egy zsebkamera mégis csak rosszul mutatna a kezünkben! Tehát szeretnék nagyobbat!:-) Persze nem csak ez az egyetlen szempont, hanem az, hogy minőségben ne nagyon üssön el az XL1-es képeitől, viszont legyen rajta LCD, legyen könnyű, kicsi, jól kezelhető, és kiváló autómatikájú. Az ár sem mindegy, mivel kapásból 3 darabra van szükségünk.:-) Az MV500 ra gondoltam, vagy mostmár inkább az MV600 ra, mivel nem drágább semmivel.
Hozzá értőktől szeretném kérdezni, hogy szerintük képlopás céljára másodkamerának alkalmas lehet e egy MV500-as kategóriájú ,készülék, amivel szemben nincsenek precíziós elvárások!
Laci