saabee
2003.04.03
|
|
0 0
13619
|
"A Paks idén szerintem nem lesz bajnok, és ezt nem a Falco fiaskó mondatja velem. Most fognak kipukkanni a playoffra, és a négy közé is ha bejutnak, csak nagyon nyögvenyelősen…nem könnyű motiválni egy három éve együtt játszó gárdát kupa és bajnoki arany után. Most tennék rá, hogy nem fognak döntőt játszani… Saabee? :-))) "
A Szolnok idén szerintem nem lesz bajnok, és ezt nem a /szombati/ Falco fiaskó mondatja velem. Most fognak kipukkanni a playoffra, és a nolc közé is ha bejutnak, csak nagyon nyögvenyelősen…nem könnyű motiválni egy ilyen gyengén játszó gárdát kupa arany után. Most tennék rá, hogy nem fognak döntőt játszani… OazIs? :-)))
Komolyra fordítva most /lehet,h csak a Falco elleni mondatja velem?/ valahogy én is így érzem.Bár ez a kipukkanos dolog elég erős!Emlékezz csak pl. a két évvel ezelőtti csapatunkra.Az is szinte a semmiből nyert egy kupát,ami után iszonyatosan nagy menetelésbe kezdett...
Csak bízni tudok abban,hogy ez nem a remény nevű halon múlik.
ui.:OazIs!Írjál még sok ilyet,hátha a fiúk ezt olvasva jobban felspanolják magukat :-)
Mindenestre HAJRÁ ASE!
MUTASSUK MEG!MUTASSSUK MEG!
|
Előzmény: Olaj az Isten (13612)
|
|