simlac Creative Commons License 2003.04.02 0 0 121
Hi Laci!

Itt vagyok hát! Nálam Win2000-ren minden gond nélkül működik, miután felraktam rá a patch-et, amit már nem emlékszem honnan szedtem. Majd utána nézek.
Az tudom, hogy a rules.ini-t írogatja át az editor, de asszem más módosításokat is tud végezni.
Már egy csomó mindent módosítgattam, aztán voltak is belőle galibák a campaign-ek játszása közben... :)
Például a reflektoros őrtoronynak (amit amúgy nem lehetne építeni) adtam egy mesterlövész puskát, ez aztán sorra leszedte a gyalogjaimat azokon a missziókon, ahol nem lehet építeni/gyártani. Ezért inkább csináltam egy külön Sniper Tower nevű épületet, azt is sikerült megoldani, hogy a reflektorával körbe-körbe világítson, ne csak egy irányba pásztázzon. Csináltam géppuskás gyalogost, a Titánnak is adtam géppuskát, megnöveltem néhány fegyver lőtávját, stb. Csak azt nem értem még, hogy mi alapján választja ki egy egység, hogy milyen célpontra melyik fegyverével tüzel, mert pl. a Titán a géppuskájával lövi a falakat, ami nem túl hatékony...
Az Orca Transport meg csak akkor hajlandó normálisan repülni, ha a "caryal"-t yes-re állítom, ekkor viszont nem csak gyalogság szállítására képes.
Jól el lehet szórakozni a módosítgatásokkal.

Előzmény: GLASZLO (120)