OWO Creative Commons License 1999.04.16 0 0 345
Sics:
Írod:
"Aztán van még az a lehetőség, hogy a dolog az USA destabilizációs játéka - ha eur-ban háborús/konflistusos
helyzetet teremt, akkor hosszú időre hazavágja európa fejlődését, és annak lehetőségét, hogy az vele esetleg
rivalizálni tudjon. "

Na végre ! Azt hiszem fején találtad a szöget. Nem tudom észrevettétek-e, az európai NATO országok nem nagy lelkesedéssel vesznek részt a Jugoszlávia elleni akcióban.
Nem tudom miért, de nekem valahogy erről az egészről Hitler III.Birodalom elmélete jut eszembe.

Írod:
"Második a fejlett világ világcsendőri szerepre törekvése - ami egyrészt nem szép dolog, másrészt sajnos
szükségszerű..."

Nem szükségszerű. Hová lesz az a szabadság, amiért minden ország keservesen megharcolt vagy még most is harcol ? Mitől vagy Te biztos abban, hogy Amerika mindig jót akar. Magának biztosan, de Neked ?! Ha nem felelsz meg az amerikai elvárásoknak, akkor jön az USA Világ Csendőrsége (még nem tudjuk mi lesz a pontos neve) és megmondja neked, hogy mit lehet, mit csinálj ? Ezt (nem is olyan)régen egyes országokba diktatúrának nevezték. Kár ennyire hasra esni Amerika hatalmasságán, mert óriási lesz a csalódás.

Mr Spocknak pedig sok dologban nagyon is igaza van. A NATO-t (Amerikát !) egyáltalán nem érdeklik az Albán menekültek, még ha máshogy is nyilatkoznak. Egész Európa nagy hibát követ el, ha ezt a csapdát nem veszi észre. Hála Istennek, kezdem jeleit észrevenni annak, hogy Európának "leesett a tantusz" (Németország !). A Balkánon hamarosan béke lesz, ha az USA is azt akarja. De csak akkor.

Bye: OWO

Előzmény: Sics (314)