bbtop
2003.03.31
|
|
0 0
53
|
Ilyenkor mar en is kint vagyok a kertben hetvegeken, de az iden nem sok mindenbe fogtam bele, mivel nemsokara koltozunk egy masik hazba, igy inkabb csak gyomlalgatok es egy ket cserjet amin elhalt agak vannak metszettem le. Ezt a mostani kertet sajnalni fogom, mert sok szep novenyt ultettem bele. A hatso kertben peldaul a lilaakac ami a keritesre fut tavaly viragzott eloszor es olyan szep volt, iden is tele van ruggyel. A haz elott pedig tavaly ultettem egy bordo viragu clematist, ami eppenhogy csak elkezdett noni. Nem fogok sok mindent kiasni es magammal vinni, mert a novenyek nagyresze mar at lett tobbszor ultetve es szepek ott ahol vannak, csak ezen a clematison es meg egy trachelospermum-on filozom, ezt talan erdemes lenne. Az uj kertunk valamivel nagyobb lesz es sokkal naposabb is, ugyhogy most errol szovogetek almokat inkabb. A kolleganom mar elrakott par palantat, a kerti iszalagot is, mert en iden nem ultettem a koltozes miatt, de talan az uj kertben lesz hely egy kis uveghaznak is es akkor johetnek magrol az egynyariak. Nektek mi a kedvenc viragagyitok? |
Előzmény: demjengi (51)
|
|