Gyógyulnak a sérültek:
(WWW.MTKHUNGÁRIA.HU)
"A kéthetes bajnoki szünet és az utóbbi hetek sérüléshulláma nem könnyíti meg csapatunk felkészülését.
Hétvégén az alapszakasz utolsó fordulójában Dunaújvárosban lépünk pályára.
Az esélyekrõl és a csapat várható összetételérõl vezetõedzõnket Egervári Sándort kérdeztük.
-A Sopron elleni bajnokin több játékosára nem számíthatott sérülés vagy betegség miatt. Sõt! A találkozón megsérült Silva is! Mely labdarugókra nem számíthat a Dunaferr ellen?
-Szerencsére a sérült játékosok többsége ezen a héten már teljes értékû munkát végzett. Így Elek, Juhász, Molnár, Komlósi és Horváth is valószínüleg pályára léphet a hétvégén. Madar Csaba és Alin Dragan állapota is egyre bíztatóbb. Egyedül a brazil Silva az, akire biztosan nem számíthatunk.
-A Sopron elleni döntetlennel ismét két pontot veszítettünk. Szurkolóink többsége -sajnálatos módon- keményen hangot is adott nemtetszésérõl a találkozó végén…
-Több helyen elmondtam már, hogy nincsenek lefutott mérkõzések. Ráadásul a kiesõ zónában lévõ-, saját kapujuk elé betömörülõ- csapatok ellen mindig sokkal nehezebb játszani. Sajnálatos, hogy csak két pontot sikerült szereznünk az elmúlt meccseken. A Sopron ellen nem játszottunk jól, de talán szurkolóink bíztatása átlendített volna a nehéz pillanatokon. Sajnos ennek csak az ellenkezõje volt meg…
-Sok helyen vélekednek úgy, hogy hullámvölgyben van a csapat!
-Nem vagyunk hullámvölgyben! Az utóbbi két meccsen -de fõleg a Sopron ellen- nem játszottunk olyan ötletesen mint korábban. Ennek következménye, hogy nem tudtunk nyerni az említett találkozókon. Remélem, hogy csak egy kisebb hullám, amiben a csapat van, és annál nem több!
-Milyen mérkõzésre számít Újvárosban?
-A Dunaferr már a Kupában is megnehezítette a dolgunkat, úgyhogy abban biztos vagyok, hogy nem lesz könnyû meccs. Örömteli, hogy valószínûleg több játékosomra számíthatok, mint az elmúlt fordulókban. Remélem, hogy ezúttal mindhárom pontot begyûjtjük és így elsõ helyen zárjuk az alapszakaszt."
Azért szerintem volt bíztatás a Sopron elleni meccsen. Sőt, a türelem a 2. félidő feléig meg is volt a nézők részéről.
A 7végén viszont mindenképpen nyerni kell!
HAJRÁ MTK!!!!