BZoltan Creative Commons License 2003.03.31 0 0 247
"A vállalatok pesze azt próbálják sugallni.."

:) a nagyvallalatok moralitasat illetoleg messzemenokig egyetertek veled.. szoval ez nem kerdes.

De mar a topic elejen is irtam, meg azota is azt irogatom, hogy az biztonsagi vizsgalatok nagyon nagy reszet gyogyaszati modszerek, eszkozok es hatoanyagok fejlesztese celjabol vegzik olyan emberek akik maguk is allatbaratok. Ezt onnan tudom, hogy dolgoztam ilyen laboratoriumokban es a kozmetikai cikkek kiserletetezesere nem lattam peldat, de elhiszem, hogy vannak.

Amiert te haragsozl ram az az, hogy en csuful kirohogom az korlatolt es ostoba zoldeskedo alsagos mu-allatvedo baromsagokat amik nagyersze masrol sem szol, minthogy multinacionalis cegek az allatbarati erzelmeket meglovagolva probaljak a sajat termekeiket eladni.

Egyszer leirtam, de valahogy senki nem reagalt arra, hogy mivel kivetel nelkul minden kozmetikai es gyogyaszati cikkeket csak akkor lehet piacra hozni, ha bizonyops biztonsagi vizsgalatot vegrahajtanak, igy az a ceg amelyik azzal hivalkodik, hogy ok ilyen kiserleteket nem csinalnak azok siman csusztatnak vagy hazudnak.
Ugyanis kotelezo... max nemok csinaltatjak, hanem kiadjak alvallalkozoknak, vagy olyan komponenst hasznalnak amiket mar bevizsgaltak. De akkor is.. minden kozmetikai cikkhez allatver tapad. Mert ezt irja elo a toveny.

z

Előzmény: LAJKA (244)