Nem fogok kitérni a válaszok elől, de előtte a lényeg: a kérdéseid nem a jelenlegi problémáról szólnak. Mind múltbéli cselekedetek mai összefüggéseit élezik ki, és sarokba próbálsz szorítani velük. Pedig azokon mpst nem tudunk segíteni. Viszont a jelenleg készülőkön és a jövőbelieken igen. Azokkal akpcsolatban egyértelműen mondom, hogy egyetlen állat se haljon meg további ilyen kísérletekben, nem akaorok ilyen áron új kozemetikumokhoz és gyógyszerekhez jutni.
Jó kis csapdát akarsz nekem állítani.
A gyermekem egészségét vagy életét próbálod meg szembeállítani kiélezetten a kísérleti állatok életével. így mindenképpen rosszul jöhetek csak ki a dologból, gondolod. Ha akkor mégis az állatokon tesztelt anyagot választom, bebizonyítottam, hogy gyáva vagyok és csak beszélek a dologról. ezt szoktad álszent állatvédőnek hívni. ha viszont maradok amellett, hogy akkor se azt választom, akkor rámsütöd: micsoda szörnyeteg!!hát nem képes még arra is, hogy ártson a saját gyermekének. gonosztevő, erkölcsi hulla - bélyegeznél meg.
Ha meg nem válaszolok, ugyanezek keverékét mondanád, azzal, hogy megfutok a probléma elől, lám ilyenek ezek a szájhősök.
Nos, tisztelt Zoltán.
a 2-esre a válasz az, hogy a nem teszteltet.
a 3-as rám nem vonatkozhat, mivel általában ellenzek bármiféle hormonális fogamzásgátlást. De ha nem így lenne, akkor sem akarnám én eldönteni helyette, és tiszteletben tartanám a döntését.
az 1-esre: ha orvosilag egyenértékűnek tekintik, és egyaránt javasolják, akkor azt, amelyikért nem öltek állatokat. És hidegen hagy, ha erre neked valami álmorális reakcióid lesznek.