BZoltan Creative Commons License 2003.03.31 0 0 245
"Az állatkísérletek 90 százaléka ilyen felesleges, luxuscélokat szolgáló, profitszerzést biztosító célok miatt van"

en mas aranyrol tudok, de erdekelne, hogy te honnan szerezted ezt az informaciot.

"elfogadjunk olyasmit, amit a szívünkből fakadóan nem fogadunk el, ha törvény írja elő?"

igen... ezt hivjak torvenytiszteletnek :) ha nem tetszik akkor jogod van erdekvedelmi szervezetet alapitani, vagy egy letezot tamogatni es politikai hatalmat szereve megvaltoztatni a torvenyt. Jelzem, csodalkoznek a biztonsagi vizsgalatok eloirasanak teren enyhulnenek a szabalyozasok. Inkabb szigorodnak a kovetelmenyek, nagyon helyesen.

"Ennyi bajod lehet."

ize... sozval en lattam nehany forgalomba nemkerult hatoanyagot, hogy milyen hatassal volt allatokra... Tudod, nem igazan egy szendorzsoles kategoriaja :( sajnaltam az allatokat, de fel birtam fogni, hogy inkabb ok mint en...

"az ilyen kísérletekben sokszázszorosan és intenzíven túladagolják a szereket."

Szbvanyfuggo... van ahol igen, van ahol nem. A legnepszerubb LD50-es tipusu kiserletnek kotelezo meghatarozni azt a dozist ahol a kezelt allatok 50%-a elpusztul. Ez az egyik legfontosabb parameter. Neked sem mindegy, hogy egy amugy korekt gyogyszerbol ha 10 darabot beveszel akkor megdoglesz e vagy nem. Olyangyogyszert amit tul konnyu tuladagolni nem szbad a piacra engedni. Ezert vannak bizonyos kiserleteknel a durva tuladagolasok.

"te írtad, hogy"inkább folyjon ki egy sampontól 1000 patkányszem, mint az enyém".
Ami egy katasztrofális mondat. Miért? "

Ne hulyulj LAJKA. Hat nyilvan inkabb 1000 patkany vakuljon meg mint en, ha mar mindenkeppen valasztani kell. Persza ha az en megvakulasom elkerulheto 1000 patkany halala nelkul akkor hajra, azt en is tamogatom.

z

Előzmény: LAJKA (242)