Harder!
Hatalmas a gyüjteményed!!!
Köszönjük szépen!!!
Egy kicsit ugyan fájlalom, hogy nem a rock és a heavy metal stilusában orientálódnak a midik. A Guns'n Roses Paradise City-je viszont hatalmas, nagyszerű, de a mérete kicsit luxus ennek a telefonnak. Ezeket te gyüjtötted össze?
Én igazából a Van Halen Jump című midijét hajkurászom egy ideje eredménytelenül.
Szerinted létezik valamilyen konverter, amivel mondjuk MP3-ból lehet midit készíteni. Vagy MP3-ból wav, majd midi?
Másrészt ismersz esetleg egy midiszerkesztő, vágó programot, amivel a hosszú midikből kivághatnék egy csengőhangnyi részletet?
Amúgy a múlt hét óta használom a telefon email-kliensét is. Fogadó szerver a freemail, a küldésért pedig az index szervere felel, mindezt persze gprs profillal. Ha betellik a memória, fogom és elküldöm a képeket mellékletként az emailemre. Mindezt ingyen, mert a (voda) gprs-t használom.
A terminal fórumában elmagyarázta valaki, hogyan lehet erre a telefonra is netmonitort (kis menü rendszer, amivel száraz adatokat tudhatsz meg a telefon beállításairól, pillanatnyi állapotáról) beállítani. Azóta tudom, hogy hány voltos az akksi, mekkora a pillanatnyi kapacitása, hány celsius fokos az akkumlátor stb!!! Ehhez kapcsolódik a VisSie nevű szoftver, amivel szinte a számítógépről is vezérelhetjük a telefonunkat. Akár sim-bejegyzés törlés, alap adatok (imie, imsi szám, vételi jelszint bBm, remote control, logo, csengőhang szerkesztő, szervező, címjegyzék, beállítások (biztonsági, nyelv, stb). És még a felét sem soroltam fel!=;-)
A webviewerrel pedig weboldalakat böngészem. Tehát, akár ebbe a fórumba is írhatok!
Szóval eddig ez álmaim telefonja.
Ha valakit érdekelnek az adatok, kérdezzetek!!!