cryon Creative Commons License 2003.03.30 0 0 201
D_O_K_I : Dobok magánba telcsiszámot mostmá!

Egy cipôben járunk különben, én is frissíteném a "járműparkomat". (de nekem még a Prelude-ok is bejönnének)
FRISS tapasztalatok: Móvári Toyota Twin-ben áll bizományban egy 91-es piros GT 2.0. Se klíma, se ABS. Gute kaszni, belül sincs lelakva. Ára 1.250.000, bár szerintem enged belôle.
Van gyôrben (Marcal 1-ben) egy 91-es feka turbó4WD, 1.9-re tartja. Ismerem a srácot, ô is Kisalföldes (terjesztô) Egybe van a gépe, csak nekem nem köll turbós, meg drága is a pénztárcámhoz. Viszont megy mint a vaddisznó, bár klíma abba sincs.
Van még Pécs mellett egy tag, neki is 90-es piros GT 2.0-ja van. Ô Svájcból hozta be. Nincs Klíma, de van (sport) ABS. Küldött róla fotókat, esetleg ha érdekel megsasolod. Azok alapján rendben lévônek látszik, de 220.000 km van benne :((.

Néhány adat az enyémrôl: 87-es 2.0 GT, grafitszürke, minden elektromos benne, szirénázik ha lopják, persze távirányító nékül nem bírod elindítani, még a gyári kulccsal se :).
Sérülés egyenlôre csak a Bal elsô felnin van (padka-pofon) jövô héten viszem javítóba. Nemsokára friss műszaki lesz rajta. Amúgy minden a gyári állapotban van.
Ami nálam lett rajta eszközölve: 4 db új Matador MP41 Aquilla vizesgumi 195/50 R15 méretben, motoron minden (!) tömítés cserélve, új vízpumpa, új aksi. Megvétel után pár nappal akadozott az indítózás, a behúzómágnes lett cserélve. Volt egy nemkívánt találkozásom Nyúl és Écs között egy komondor nagyságú ebbel, kb 90-100-as tempónál. Emiatt a balelsô indexem cserélve lett, a bal elsô sárvédô meg lakatolva, és újrafestve. (Te nemrég ezen két művelet közt láttad a volt Sztk parkolóban).
Mindezekkel együtt én 700.000-re tartom, gondold meg :). A móvári 91-es piros mellé állítva csak a kaszni a különbség, meg a más hengerfej miatt 10 lóerô. A motor ugyanaz. Nameg az enyémben 162000 km van, ami "csak" 6000-rel több, mint a 4 évvel fiatalabb tesójában. Mindkettô igazi "élményautó"!
Ja, és tegnap voltam Celica találkozón Bp-en. Autópáján adtam neki, 220 fölött még ment volna :)) csak sok volt a zavaró körülmény (forgalom)
Amúgy az öszes hasonló évjáratú celi között az enyém volt a legjobb passzban :)

Üdv: Cryon!

Előzmény: D_O_K_I (200)