marknash
2003.03.30
|
|
0 0
298
|
Szervusz FIALA,
Engem igen erdekelne az elkepzelesetek. Azonban lehet, hogy jobb lenne email-en folytatni a tarsalgast, mert azt naponta hasznalom, s jobban megszoktam. A tenyek felenk: Mi ketten vagyunk, s a forumon mar emlitett Smyril-Line -nal a mult heten vettem meg az utolso jegyeinket is az utra. Ezek szerint aug.9en indul a hajo Aberdeenbol (Skocia), s aug26an erkezunk vissza. Mi 7.5 napot fogunk Izlandon tolteni - ennyi ido van ket hajo kozott, vagy egy ujabb hetet "varnod kell". Bar varhatnank, de nekunk most ennyi fert bele. Azonban meg nincs autonk, mert berlesen gondolkodom. Mi korutat terveztunk egy het alatt.
Vagyis, ha ez igy erdekelne, irj a marcchus@yahoo.co.uk cimre kerlek. Ha kellenek pontos arak az autoval kapcsolatban, add meg a mereteit, s en mar nezem is az arat. (Itt van a kezemben az idei dijszabas), valamint ha elarulod a Ti koordinataitokat (pl. teljes aru jegy kell vagy esetleg diak?) azt is megirom.
Ja, s Izlandon CSAK a diesel-es autoknal kell fizetni az orszagba lepeskor. Peccch, de ez legyen a legnagyobb gond.
Udv
Mark |
Előzmény: FIALA (297)
|
|