Na, gyorsan behajintottam az oldalt bookmarkba, aztan most gepelek.
DS9 (ez Star Trek-re utalas?)! Abba ne hagyd, ez az informacioozont!! :)
Vegigolvastam az egesz kocerajt, most reagalnek, ami az eszembe jut.
1. A fene egye meg az ilyeneket (de finom voltam) akik megtehetik, hogy kimennek Londonba meg az USA-ba megnezni. Szakadjon ratok az eg (vagy vigyetek magatokkal egy borondbe :)
2. Szamomra egy percig sem ketseges, hogy a bemutato utan egy hettel minden idok legnezetteb filmje lesz.
3. Szivbol remelem, hogy lesz feliratozva is, majd errol remelem a neten is lehet majd olvasni, mert en a Spec. Edition -t is csak szinkronnal tudtam megnezni, vagy legalabbis Miskolcon nem lattam, hoghy lett volna feliratozva. Bar en ezert siman felmegyek Pestre. Mondjuk egyebkent is felmegyek.
4. En nem hiszem, hogy a grafikai javulas miatt felnunk kellene. Asszem Lucas modott vmi ilyesmit, hogy olyan ez, mintha eddig csak ceruzaval rajzolhatott volna, most meg a kezebe nyomnak egy szines festokeszletet. Biztos vagyok benne, hogy a film vege utan meg tiz percig senki nem magahoz terni :)))
5. Ja, es viszek magammal BFG-t, es ha valami allat Popcorn-t fog zorgetni kozbe, abba beleeresztek egyet!! >:|
Borisz
Ja, egyebkent egy ugy tudom, hogy mikor Lucas kiirta a palyazatot a folytatas megirasara, akkor a Zahn valtozatat fogadtak el (ami szerintem magasan ubereli az osszes tobbit, legallabbis amiket meg olvastam), csak aztan meggondoltak, es kiadtak a tobbit is.
Jo lenne, ha megcsinalnak filmbe, de szerintem erre mondjak, hogy almodik a nyomor.
A kulonfele videokat meg innen lehet letolteni.
Asszem, csak ennyit akartam mondani, meg azt hogy :
STAR WARS FOREVER RULEZZ!!!!!!!
Ui: Egyik legelso emlekem, hogy nezem a TV-ben a Csillagok Haborujat. Epp a multkor mondtam apamnak, hogy emlekszem, hogy nem voltam hely, amikor a Birodalom visszavagot neztuk, mert allva neztem. Nem, mondja o, azert nezted allva, mert ulve nem l;attal at a parkanyon. Vajh miert is lettem en iljen fanatikus SW rajongo... :)