Miért? Olyan szép volt az a -7 is, nem? Remélemk kár, káár volt megváltoztatni!:-)))
Hűha! Igazad van OazIs. Tényleg nyertünk két szoros meccset is idén valamelyik csapat ellen.:-)))
Persze ha az egyiknek előbb, a másiknak pedig később lett volna vége, akkor könnyen elbukhattuk volna azokat is, és azzal biztos kicsit magasabbra tört volna az Olaj.
Spivey és a Lee közti különbséget úgy értettem, hogy...a fenébe is nem tudom pontosan leírni, hogy mire gondolok, csak egy kicsit jobbnak érzem a Patrick-et, no. Természetesen nem lehülyézni akartam a Jay-t csak a Líí gyerek jobban tudott vigyázni a faultjaira, és ez nálunk hatványozottan fontos, hiszen aki látott Vasút meccset, az tudja, hogy erre a két emlegetett szamárra épült a támadójátékunk tavaly, illetve épül most is. Persze most jobb a csapat, mint az idény elején, és jobban ügyel Spivey is a szükségtelen faultokra. Hatás kölcsön hatás.
A helyesírási hibákért szerintem tegyük felelőssé a sokat olvasott Rejtő Jenőt és a néha ellenddmondásosan viselkkedő Törrög Szulttánt, akiről a hüjje Csülök még ma se tugyja kinek az óldallán ál!:-))))
Sporttárs! A Pantus a haverom nekem, de mostanában csak “balszerencse” néven emlegetem őt azzal a meccsel kapcsolatban.:-))) Na jó, gondolom Toya huszonegynéhány büntetőjére gondolsz az egy g-és segítségg címszó alatt, ugye? Ami a jövőt, és elsősorban Spivey-t illeti, hááát?! Egy órája volt itt Jay, és mit mondjak? Személy szerint én túlságosan nem bízok benne, hogy meg tudjuk tartani, de azért szeretném. Most kicsit azzal bíztatom magam, hogy az emberek mindig azért beszélgetnek a negatívumokról, mert ami jó arról nincs nagyon mit mondani, így témának marad az, amin változtatni kéne. Ez pedig a pénz-, és a centerkérdés. A pénzzel talán megoldható lenne az utóbbi, és akkor elérhetnénk, hogy az átlagban második legtöbb dobott pontunk ne vesszen totál kárba az átlagban éppcsakhogynem (az Ászok egy egész egységgel “jobbak” ebben) legtöbb kapott pontunk miatt.
Azért csak let's go Jay, hajde Emir!