TiSza
2003.03.26
|
|
0 0
4377
|
Olvassunk valamit Katona Bélától is:
"A Vasas SC elnökségi üléséről Katona Béla, a klub volt társadalmi elnöke távozott elsőként, akit a Folyondár utcába fellátogató szurkolók természetesen kérdőre voltak. A drukkerek kérdéseiből és Katona válaszaiból "csemegéztünk."
- Katona úr, van még esély arra, hogy a csapat megmaradjon?
- Tudjátok, nincsen pénz. Egyedül pedig nagyon nehéz bármihez is kezdeni.
- Mi nem kérünk az MTK-ból, akkor inkább szűnjünk meg.
- Ennél bonyolultabb a helyzet.
- De miért bonyolultabb, nem lehet megérteni, hogy a szurkolók csak a Láng Vasast, vagy esetleg a REAC-ot tudnák elfogadni partnernek?
- Ezen csapatok mögött nincsen pénz.
- A szurkolókat azonban ez nem érdekli. Mi azt szeretnénk, ha a Vasas érdekeit tartanák végre szem előtt az elnökség tagjai.
- Miért, eddig ez nem így történt?
- Hát a Danubius Hotels-es szerződések nem voltak éppen a legsikeresebbek. Ezt ügye ön kötötte a céggel?
- Igen én, de akkor nem volt más választásunk. Ha akkor nem lépünk, vagy nem adjuk el Rácz Gábornak a káeftét, akkor ma már nem lenne Vasas.
- És most, hogyan zajlanak a tárgyalások?
- Rendben, nyugodtan, keresik az elnökségi tagok a megoldást, de hozzáteszem, én segíteni jöttem, nem képviselek érdekeket. Egyszer már fenntartottam egyedül a Vasast, most erre nincsen lehetőség.
- És az állam, vagy a kormány nem tud segíteni, ha már az előző kormány - finoman fogalmazva - nem támogatta a Vasast?
- Állami cégek ma már nem vállalhatnak csak úgy szerepet egy-egy egyesületben, mert nagyon éles támadásoknak lennénk kitéve. Ennek ellenére azon dolgozunk - és dolgozik az elnökség -, hogy a Vasas életben maradjon, ám ehhez többféle lehetőséget is át kell tekintenünk.
(s.z.)
www.nb1.hu"
|
|