albamama Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13092
Az ékezetekkel boldoggá avattál. Köszi! Ha már magyarok vagyunk, vagy mi a fene! :-)
Nos én erről a "manager kijelentette, hogy a válogatott szereplése rontja Kornélka jóhírét az NBA-ban és ezért nem engedi, hogy továbbra is a válogatottban szerepeljen" verzióról nem tudok.
Úgy tudom, hogy amíg nem volt éves szerződése, addig nem akart a válogatottban játszani, hogy meg ne sérüljön.
Ezt én tökéletesen meg tudtam érteni neki, ui. hazaszeretetből nem lehet megélni. Te valószínűleg kockáztattál volna egy több ezer dolláros szerződést, én nem. Ő sem. Nem vagyunk egyformák (szerencsére), de azért szerintem nem Kornél volt az első profi sportoló, aki lemondott a válogatottban való szereplésről.
Részemről ez a vita lezárva, egyikőnk sem fogja meggyőzni a másikat (speciel én nem is akarom).

Sterbenz emberi dolgaira visszatérve, az első gerinctelen dolog volt tőle a mai NS-os nyilatkozat. A körmendi meccs után Lukjanecet kihozni bűnbaknak több, mint csúsztatás.
Egyébként sajnálom szegény srácot, mert ő Kornéllal ellentétben nemcsak a szolnokiak, hanem a saját szurkolói sokszor alaptalan és túlzó kritikáját is megkapja.
Viszont nálam még mindig Ő a nyerő :-)))).

Előzmény: Willie (13089)