Lesz egy tucat egészséges gyereked :)
Az, hogy kinél hogyan jelentkezik a dolog, hogy éli meg, az egyéni tűrőképesség meg sok más minden kérdése. Az én ütődött páromnak "egészségtelenül" nincs betegség-tudata, ennek van jó és rossz oldala is. A jó az, hogy meg sem fordul a fejében, hogy nem gyógyul meg, a rossz az, hogy nem figyel az intő jelekre, és bizony későn kerül szakember kezébe, ha baj van. ( én hiába pofáztam). Szerintem, ha az első jelekre elkapták volna a baját, nem kellett volna visszaesnie, és nem lett volna a cukorbetegség sem.
Igaz a házi orvosa is hunyó volt, mert mindenáron gyomorfekélyre akarta kezelni jó fél évig. A hasnyál gyuszi akkor derült ki, amikor 1szer olyan szarul volt, hogy kihivtam az ügyeletet, mázlinkra olyan orvos jött ki, aki ránézett hivta a mentőt és vitte. Ott helyben megmondta, hogy mi a baja. A visszaesés meg azért volt, mert nem tartotta be az utasításokat.
Ne idegeskedj, fiatal vagy, tudják mi a bajod. 1-2 hónap, és elfelejted az egészet. Azért az tényleg nem árt, ha kiderül, mi okozta. Lehet, hogy egyszerűen az a hányós baci komplikációja.
Gondolom az orvos epekőileg megnézett, vagy meg fog nézni, mert az okozhat még ilyen dolgokat.
Fel a fejjel :))