Bocsi, hogy belekotyogok, csak veletlenul jartam erre....nalunk is fordult elo kohoges, szerencsere nem fulakolos...
Csak a homeopatiara reflektalnek par mondat erejeig. Biologus vagyok, nem tudom felfogni, hogyan hat, de az en fiamnal meg mindig hatott. Kulfoldon elek, itt nem divat, es nem draga, sot, sokkal olcsobb az osszes tobbi gyogyszernel, es nem orvoslatogatok beszelik ra az orvosokat akik hasznaljak (megfelelo , homeopatias diplomaval is rendelkezo orvosokrol van szo). Mivel allatoknal is nagyon jo hatasfokkal hasznaljak, nem hiszek a palcebo hatasban...
A kisfiam kozepfulgyulladasat ketszer sem hozta rendbe tobb hetes antibiotikumos kezeles...A homeopatia fura modon hatott (akko fordultam ehhez a modszerhez, mikor ujra elojott a gond, es tudtam, hogy mar ketszer hetekig-bocs- fosott az antibiotikumoktol, a fule meg nem javult..). Azota megelozesre is hasznalom, es lekopogjam, a gondjaink megszuntek....
Bocs, nem akartam off lenni, csak nem szeretem, ha valaki ugy beszel valamirol, hogy ki sem probalta (irtad, hogy nem is vagy hajlando kivaltani ilyen szereket).
A homeopatinak egy titka van, amennyire en eddig tapasztaltam, nagyon jo szakembernek kell felirni a szereket, olyannak, aki tenyleg eltalalja, hogy az adott betegnek mire van szuksege...maskulonben tenyleg nem hat.