Itt vagyok, itt vagyok!
Köszi a gratulációt, a Kapos-TV után már az m1-en is debütáltam. Mi jöhet még? Isteni dolog ez a médiasztárság!:-)))) Különben egy fehérváritól kapott 6-os osztályzat nekem felér egy 10-essel.:-))
A meccsről sokkal többet nem lehet mondani, már többen leírták a véleményüket, csupán pár dolog amit én másképp láttam (lehet, kicsit elfogultan).
Előrebocsátom, hogy felvettem a mérkőzést és többszöri visszanézés után jutottam a következőkre. Aki nem hiszi nézze+ még1x.
1. Matus szándékos faultja! Bizony lehet rajta vitatkozni, azonban a szabálytalanság tényét nem lehet megkérdőjelezni. Ami biztos, hogy Isti lendületből tört a palánk felé és az ütemhátrányban lévő Matus szabálytalankodott vele. Érdekes, hogy a játékvezetői síp után is a fehérvári játékos összefogott keze között volt a körmendi jobb keze...................
2. Lapov lépéshibája!
Sokszor beszélünk a következetességről és ez szerintem az volt. Lapov megsarkazta Grebit, majd próbált valamit kitalálni a sikeres befejezés érdekében, hiszen a védőnek besegített Trummer,így már nehezebb volt a feladat, aminek a következménye: lépéshiba. Ha nem csal az emlékezetem, akkor az első negyedben, amikor még minden szép és jó volt fehérvári oldalon, hasonlóért ítéltek szintén lépéshibát Grebenárnak. Ha már a következetességet emlegetjük, akkor illett befújni ugyanezt a másik oldalon is. Persze tudom, a végén szoros állásnál mindíg rosszul esik az ilyen (valszeg fordított szituban én is reklamálnék), sőt mérkőzést befolyásoló tényezőként emlegetik páran, +ugye nem mind1, hogy 15-0 állásnál vagy 81-81-nél teszik mindezt a szürkeruhások.
Most ennyi!