saabee Creative Commons License 2003.03.23 0 0 12998
Kaposvár-ASE

Zsinórban hetedszer jártam Kaposváron,eddig mindig vesztettünk.Lehet,hogy G_e_r_y "taktikáját" le kellene nyúlnom :-)

Néhány szó a meccsről...

Remek kezdés-Feribá villogott.Ziccer,majd tripla.Az első negyedet csodálatos védekezésünknek köszönhetően 6-tal nyertünk.Már ekkor látszott,hogy Dzunics nem éppen sérült...
Aztán a második negyedben sikerült beszednünk 7 pöttyöt,miközben nullát termeltünk :-( ,azonban még összekaptuk magunkat,és a szünetben továbbra is vezettünk 2-vel.
A harmadik negyed döntőnek bizonyult.Azonban most elmaradt az utóbbi időben szokásos 10-0 körüli rohanásunk.Így a negyed közepe táján kialakult egy stabilnak mondható 5 pont körüli kaposvári előny.Ez az állás tekintetében szinte behozhatatlannak tünt...
A negyedik negyedben egy utolsó nagy rohamra indultunk,aminek eredménye képpen sikerült felzárkoznunk.Aztán jött Simon,és minden reményünket szertefoszlatta...

Összefoglalva:
Egy ilyen rangadót el lehet veszíteni Kaposváron.Azonban hogy ott legyünk az élbolyban meg kellett volna nyernünk.
Ám a mutatott játék alapján azt kell mondani nem érdemeletünk volna győzelmet.
Kihagyott ziccerek sora!Geri az 1.,Czigler a 3./zsákolás!!!/,Szmisz a 4. negyedben.Egészen gyerekes eladott labdák és figyelmetlenségek.
A másik oldal pedig jobb volt egy Simonnal.Egész egyszerűen tarthatatlan volt az utlosó negyedben.Hiába próbált rajta védekezni Bácsi,Zacsi /még az életben nem tudta megfogni/,Geri,meg még tán Szmisz is.Eszméltlen gyorsan és jól 1-1-ezett.

A plélyörök:

-Zacsi:(-),asszem ez mindent elmond.Egy rangadón nem lehet ilyen alibit játszani.Bár azért akart,elemelte a triplákat,csak egészen 1xűen nem sültek.Védekezésben pedig lassú volt.Most már igazán itt lenne az ideje,hogy felpörögjön.
-Feribá:ISTEN volt ismét.Óriási SZÍVE van.Bár igazából csak az 1.félidőben villogott-de akkor nagyon.Talán elfáradt.Védekezésben nem volt az igazi-de a besegítések egész jól érkeztek.
-Geri:Felemás.Néhány gyors indulás-jól.Aztán amikor irányított jöttek az eladott labdák.Jó védekezés.
-Ernő:Ahogy Feribá04 mondta a meccs közben Ernőnek akkor megy jól,ha a csapat jól játszik.Ezen a meccsen tehát elég gyengus volt.
-László:Védekezésben remek /szvsz/,támadásban NEM ÉRTEM!Ekkora magasággal miért nem nyomul befelé.és zúzzzzza beléje a gyűrűbe!?Forgolódik,aztán kivülről eldobja...Igazán akkor lepődtem meg,amikor az NS-ben olvastam a pattanózás arányát,bár ebben Czigler elég jó volt.

cserék:
-Szmissszz:Kulcsfigura lehetett volna...Amikor beállta 2.negyedben totálisan összezavarta a hazaikat.Szőke rögtön begyűjtött róla 2 faultot.Azonban nem tudott nyerőember lenni :-( Sokkal,de sokkal több van benne.Az MK döntőn már igazán "kijöhetne" belőle :-) Szvsz több lehetőséget kellett volna kapnia!Védekezése ismét remek volt.
-Vaido:KEVÉS!Nagggyon kevés.Vagy úgy is mondhatjuk azt nyújtotta,amit tud.Hüje faultok,eladott labdák.Be kell látni ő kevés erre a szintre.Bár igaz,hogy szívét-lelkét kiteszi.Azonban a tekjesítményét kell figyelembe venni!

Kaposvár:
-Simon:Nem mutatott sokat,csak megnyerte a Kaposvárnak a meccset...Az utolsó negyedig szvsz nem csinált semmit.Ott azonban kb. 1 az 5-ben megvert minket.Ha megfogjuk az utolsó negyedben nyerünk.
-Braniszlav:Az elején egyedül tatotta velünk a lépést.Nem tünt sérültnek...
-Szőke:Vonal ő is.Alibi.Védekezésben is kevés.Tud ennél többet is.
-De Gray:Átlagos játék,egy iszonytató búúúra Zacsinak+két hatalmas zsák.Ja és egy elég nagy
f@sz.Egyik akciója után rácsapott egy kegyetlenet a paksi dobra.A vendég blokknak több sem kellett rögtön ugrott,de Grélyegy mosoly helyett meg mutatta,hogy gyertek.A találka a Brill felsorakozása miatt azonban nem jöhetett létre :-( Árcsboldnak úgy kellett lefognia.
-Ivkovics:Picsku materi!Továbbra is utálom /ez azt is takarja,hogy jól játszott-bár az első félidőben elég szürke volt + a szokásos "színház"/

cserék:
-Árcsbold:Nem is emléxem rá.
-Fülöp:Élt a pár percnyi lehetőséggel.Lekapott a "nagyok" mellett pár pattanót is.
-Filipovics:Kiegészítőember
-Varga Bobo:Lálálálálálá...

Sporik:

A meccs fontosságát is tekintetbe véve régen láthattunk ilyen jó színvonalú fújást.Azonban ez nem jelenti azt,hogy tökéletesen vezették volna :-) Ezt jelzi az is,hogy nem volt jellemző a kórusos anyázás.
Néhány pillanatra kicsúszott a kezükből a meccs a 2.negyedben,azonban sikerült megfogniuk.
Nem tudom,hogy Fodor Peti miért hivatkozik a sporikra ez a meccs nem rajutk ment el!

Szurkerolás:

Hazai side:Szvsz simán leszurkoltuk őket,kivéve az uccsó 3 percet-ez meg már érthető.Én nem hallottam őket egész végig.Aztán a végén jött a szokásos "Indul a busz!"No meg bevtettek egy "újat" is:"Óvjál Fodor!" No comment.

Atomic Boys:Feribá04 vezetésével igazán oda tettük magunkat.Valójában több emberre számítottam /voltunk kb. 70-en,ebből 40-en szurkoltak is.../.Hangosak voltunk,és mindent beleadtunk,hogy egy bajnoki meccsen '98 nov.14. után ismét győztesen távozhassunk Kaposvárról.Érezte mindenki,hogy nagyon kell a siker.Azt hiszem elmondhatjuk ez nem rajtunk múlott.A csapat is mindent megtett /ezt jelezte a meccs utámi vastapsunk is/,azonban majobb volt a Klima :-((

Topic találka nem volt sajnos a szünetben :-( Azonban egy ránk vigyázó rendőr elmondta,hogy ők már "bemelegítettek" a Kaposvár-Pécs focimeccsen.Ahol a 250 baranya provokált.Ők meg "lerendezték saját hatáskörön belül" :-)

Szerencsére a beígért (?) balhé is elmaradt.

No ez volt a hétvége röviden :-))
Avass /egy visszavonlut (?) klasszikus/ és OazIs /kortárs "nagyság"/ babérjaira törve ;-)

Feribá04!
Jó lenne,ha te is "firkálnál" valamit a meccsről,hogy "hitelesebb" legyen a kép!

Hajrá ASE!
NYERJÜK MEG A KUPÁT!