isz-akos Creative Commons License 2003.03.23 0 0 12990
Egy edző nem attól lesz jó (szerintem) hogy a csapata az első negyedben elmegy 20-szal hanem attól jó egy edző ha ezt végig meg is tudják tartani illetve ha szoros az eredmény akkor kidolgoz valamilyen taktikát!
És egy edző attól lesz rossz ha +20 nál elkezd össze vissza cserélgetni.
Védekezésünk a második negyedtől katasztrofális volt, támadásainkban semmiféle figurákat nem láttam egyszerűen siralmas volt látni hogy mennyire nincs tűz a csapatban.
Őszintén Sporttárs, Te aki azért elég otthonosan mozogsz a belső körökben is, nem gondolod úgy, hogy Sterbenz Lacival soha nem fog aranyat nyerni az Albacomp!
Szerintem épp az ilyen kiélezett meccsek mutatják meg ki a jobb edző kinek van jobb taktikája...
Amikor Farkas Sanyi volt az edző kevés olyan meccsre emlékszem amit mi buktunk volna el 1-2 ponttal.
Aztán össze lehet hasonlítani hogy Sterbenzzel mennyit buktunk el 5 pont alatt!
Jó edző de nincs meg benne az a plusz ami egy bajnoki aranyhoz kell!
Én még arra is kiváncsi vagyok hogy vajon mekkora tekintélye van neki?
(Csak egy példa tegnapról: időkérés aztán Góbit lecserélte csakhogy amikor Matus játékba akarta hozni a labdát 6 fehérvári volt a parketten ugyanis Góbi elfelejtett lejönni ismétlem mindez egyből az időkérés után volt tehát volt ideje elmondani a mesternek hogy ki ki helyett játszik...)
A lényeg hogy szerintem ez az Albacomp simán nyerhetné a bajnokságot egy jó edzővel!
Mondjuk a dobogóra még így is van sanszunk de akkor már bronz legyen mert az ezüst a legszarabb sztem!

Hajrá Alba!

Előzmény: Törölt nick (12989)