isz-akos Creative Commons License 2003.03.22 0 0 12984
Albacomp-Körmend 81-84

Nehéz bármit is írni egy elméletileg kötelező gyözelem helyetti vereség után pláne úgy hogy az első negyedben 25 ponttal is vezettünk!

Akkor kezdjük az elején!
Az leszögezhető hogy a maréknyi körmend szurkoló hozta be a csarnokba a kosárlabda hangulatot mert a mi részünkről semmi szurkolára emlékeztető dolog nem történt és ami végképp felháborított engem az a pár darab 12-14 éves alba sálban hülyéskedő kis kölök volt akik hatalmas hanggal skandálták a 7. percben 20 pontos elönynél hogy "indul a busz"
Komolyan mondom szégyeltem magam helyettük is pláne ha azt nézem hogy a körmendi szurkolók -20 nál is ugyanolyan lelkesedéssel bíztatták kedvenceiket mint mondjuk +3 nál!
(Bár valljuk be -20 nál szerintem egy ember sem gondolta volna hogy nyer a Körmend)
Le a kalappal még a körmendi szurkolók előtt hogy amikor átvették a vezetést illetve a megnyert meccs után sem foglalkoztak a fehérváriakkal (Értsd nem szidtak senkit nem mutogattak etc...)
Bevallom nagyon kellemesen csalodtam a szurkolókban mert bennem még egy teljesen más (agresszívabb) körmendi tábor él...

A meccs úgy indult mint egy állom simán meneteltünk 25 pontos elönyig.
Csakhát elfáradtunk, szarul cseréltünk, és a szétesett csapatot Laci'bá nem tudta összerakni.
A bírók sztem nem voltak rosszak egyedül Matus technikaiját találtam túlzásnak de senki ne mondja azt hogy a bírók miatt kaptunk ki MERT AZ NEM IGAZ!
+25-ről nincs az a bíró aki el tudja csalni a meccset ha a csapat nem gyengül le és az edző nem lesz tehetetlen!
Arra akarok kilyukadni hogyha egy Farkas Sanyi ült volna a kispadon akkor legalább 40 de még az is lehet hogy 50 ponttal verjük meg a Körmendet!
Hihetetlen hogy mennyire nincs érzéke Laci'bának a cserékhez, hogy mennyire nem tudja összerakni a csapatot!
Emlékszem hogy Farkas Sanyi szinte kibújt a bőréből ordíbált és mutogatott ha valami nem ment együtt élt a játékkal.
Ehhez képest Sterbenzben annyi tűz nem volt hogy azt már rossz nézni.
Egyébként (gondolom nem mondok ujdonságot) a Körmend a 3pontosaival vert meg minket nem számoltam de legalább a pontjaiknak a felét 3masból szedték össze.
És persze egyszer nem léptünk ki rájuk védekezni még az utolsó másodpercekben sem amikor 81-81 nél mindenki látta hogy 3-masra mennek lentről. És senki egy lélek sem volt a 3-mas vonal közelében olyan tisztán dobhatta be a végén a srác a labdát mint ahogy még edzésen sem!!!
Egyedül Bencze védekezett jól de aztán elfáradt és a 3-masokat már senki sem tudta megállítani - a mi részünkről. Merthogy a Körmend nagyon jól védekezett esélyünk alig volt 3 pontos szerzésre (azért igy is dobtunk legalábbb 5-öt)...
Mindent összegezve szerintem egy csapat megérdemli úgy a győzelmet hogy az első negyed katasztrófális teljesítménye után nem zuhan össze és van tartása...
De azt újra megjegyzem hogy ennek a Körmendnek semmi esélye nem lett volna ha egy JÓ EDZŐ ült volna a kispadunkon!
Lássuk be Sterbenz egy közepes edző aki hozni tudja az átlagot egy középcsapatnál de soha nem fog bajnokságot nyerni akármilyen szuper csapatot tesznek a segge alá (mert sztem ez az Albacomp nagyon is jó csapat - lenne)

HAJRÁ ALBACOMP