sz Creative Commons License 2003.03.20 0 0 112
kedves magyarpolgar,

Kérdezhetek egy indészkrétet?
hogyne. akár kettőt is.

Miért védsz minden körülmények között egy politikai hatalmat.
nem írtál igazat, mert nem védem őket, főleg nem minden körülmények között. jópárszor beírtam már, ha valamivel nem értettem egyet, bíráltam hákovácsot és megyót is. meg az összes többit.

Bármi legyen is az?
butaság. szerinted tetszik nekem, hogy átengedtük a légteret? nem. és az megoldás, amit a fidesz - és ti - csináltok itt? jajj-hadviselő-felek-lettünk-jajj, stb. stb. mindenki nagyon jól tudja, hogy orbán is úgy döntött volna, mint megyó, kár a hangulatot csinálni.

Miért pont ezeket?
nem tudom. bizonyára azért, mert kb. 10 éves korom óta a néphazugságot olvasom és agymosott vagyok. nem tudom.

Milyen személyes érdekeltséged van ebben az állandó védelemben?
nem állandó, és nem védelem. védjék meg magukat ők - én csak leírom ide, ha valamivel egyetértek vagy ellenzem azt. szerinted örülök, hogy elköltenek 6 milliárd forintot új autókra, mikor a szüleim csak úgy tudtak egy nem luxusautót (seat ibiza) venni, hogy a nővérem (23) és én eltartjuk magunkat az egyetem mellett? részletre, pedig elmúltak 50 évesek, és egy percig sem voltak munkanélküliek? fizetik az adót rendesen - ha nem kéne, meg tudták volna venni hitel nélkül, esetleg egy jobb autót. a túrót örülök...

röviden ennyi.

Előzmény: magyarpolgar (111)